Reviews

Fam. van der Worp

Jullie waren helemaal top op de avond voor onze trouwdag in Brummen daarom hebben wij jullie weer gevraagd voor verjaardags feest van mijn man, met jullie werd het nog gezelliger en vooral jullie act Soul Brothers brengt iedereen aan het dansen en jullie zijn zeker Leuke Gasten! Bedankt voor de gezelligheid!

Bert Reijpert

Complete verrassing voor mijn vrouw en alle gasten op haar Sarah feest. Ze heeft jullie paar jaar geleden gezien in Leimuiden en ging toen al uit haar dak. Nu op háár eigen feest jullie super act met de soul brothers. In één woord GEWELDIG. Iedereen heeft er van genoten en de avond was om nooit te vergeten. Zeker nog tot een volgende keer in Brabant. Ada en Bert.

Lianne Hulschebos

Wat een super leuk optredenk, we hebben er echt van genoten, iedere seconde, iedere minuut! Vanochtend vroeg mijn moeder gesproken en ze was zo enthousiast, ze vond jullie optreden het mooiste cadeau ooit! Bedankt voor jullie inzet en het lachen.

Piet en Jose

Hoi Soulbrothers, Wij dachten dat alle gasten er al waren op ons 40 jr.huwelijksfeestje maar toen kwamen jullie binnen en ging het dak eraf en alle gasten gelijk uit hun dak.Het was het toppunt van de avond we hebben erg genoten en ook alle gasten vonden het erg leuk.Vriendlijke groet Piet en Jose.

Eline

Wij hebben het heel leuk gevonden dat jullie er zaterdag bij waren. Het was precies een leuke onderbreking van de dag. Bedankt! Met vriendelijke groet, Eline.

Claudia

Hallo Ed en Jeroen, Het optreden als Swiebertje en Malle pietje was een groot succes iedereen heeft er van genoten en het was net echt allemaal. Heel veel positieve reactie gehad, nogmaals heel erg bedankt! Wellicht tot ziens!

Oriflame

De Soulbrothers waren een erg groot succes afgelopen vrijdag tijdens het Oriflame Discofeest. Ik wil je heel erg bedanken voor de samenwerking en jullie bijdrage aan het succes van deze feestavond! Wellicht tot ziens!

Stef en Jaap

Hai guys, Wij vonden het geweldig, vooral omdat onze gasten het geweldig vonden, alleen maar positieve reacties gehad, de beste Haloween ooit!

Frank Spring in 't V

Beste Ed & Jeroen, Beter laat dan nooit (2 juni), maar wat een topavond!! Ik weet nog steeds niet welke act ik het leukst vond: security, toiletdames of Soul Brothers. Ik kan niet kiezen! Vooral toen jullie Peter belaagden als de toiletdames, kwam ik niet meer bij van het lachen. En ik hoor van mijn vrienden dat hun kinderen het nog steeds hebben over "die lange zwarte mannen met die lichtjes". Onvergetelijk! Hartstikke bedankt, jongens!

Marian Vermeij

Vrijdagfeest gehad leuke gasten kamen super leuk echte aan rader.

Cees van der Schilde

Soul Brothers het was een geslaagde avond dankzij jullie optreden. bedankt, Meindert, Ruud en Cees

Olivier

Fantastische acts gehad bij ons op de motorclub. De gastvrouwen deden perfect hun werk, Victor en Rolf hebben een scherp oog voor detail en de SoulBrothers.... Tja. In een woord fantastisch. Enorm bedankt voor jullie komst. Het feest was daardoor te gek. Zeer veel goeie reacties ontvangen.

Elvira

Wat waren jullie weer SUPER SOULBROTHERS gisteren bij the Soulshow .We hebben allemaal genoten van jullie moves.

Eldert en Lies de Bo

Hallo leuke gasten. vanavond traden jullie op bij feestjein Schoolhuis. We vonden jullie geweldig!

Ans van Saase

Als aandachttrekker voor onze TopFit week, zijn Leuke Gasten als twee hyperactieve volleyballers door ons bedrijf (kantoren en logistiek) gegaan. Zelfs nij de meest in het werk verbeten collega, bracht dat direct een brede lach op het gezicht! Een naar mijn mening heel leuke en frisse manier om je evenement te starten! Leuke Gasten, bedankt en veel succes!

Stephan

Was groot succes, gegarandeerd binnen no time iedereen op de dansvloer. Werkelijk iedereen was vol lof. Mannen onwijs bedankt heeft het feest een enorme boost gegeven.

Co en Nel van de Wet

Wat hebben wij genoten van jullie optreden het was grandioos. Onze dag kan niet meer stuk. We zullen dit onthouden. Misschien tot een volgende keer. Nel van de Weteringh.

Back in Time

Een geweldige laatste Back in Time van dit seizoen.mede mogelijk gemaakt door de The Big Tropical Girls. Ed en Jeroen bedankt. Ruud, Meindert & Cees

Eric Markman

Hey Ed en Jeroen, de surprise party van mijn broer kees met zn 50ste verjaardag was weer vreselijk goed mede door jullie perfecte ontvangstdames act, in tijger pak, werkelijk briljant, toen de binnenkomst in Vleghaar was ook uniek, en dan later op de avond weer als soulbrothers blijft uniek en daardoor krijgen jullie de hele tent op de dansvloer. Jongens ontzettend bedankt voor deze onvergetelijke avond en iedereen heeft het weer vreselijk gezellig gevonden, ik heb heel veel bedankjes gehad, en jullie komen de volgende keer zeker weer. Kees was helemaal van slag, en dat was de bedoeling, nogmaals ontzettend bedankt!!! groeten, Eric Markman.

Ina Pekkeriet

Goedenmorgen, Ik wil jullie nogmaals bedanken voor het grandiose optreden op ons personeelsfeest . Alle 3 act waren fantastisch, zowel ontvangstdames, schoonmaakdames, en de soulbrothers. Bedankt namens de PV Schoonmaakbedrijf Klaas Harms. Groeten Ina Pekkeriet

John Dow (DJ)

Soulbrothers zijn in elk opzicht over de top… REALLY LOVED IT.

Eva Peek

De Soulbrothers kwamen afgelopen zondag 10 juli het jubileumfeest van de Amsterdamsche Cricket Club nog feestelijker maken. Ze kregen zowel de 70ers als de tieners op de dansvloer. Erg leuk!

Relatie en Geschenk

Wat een overweldigde reacties heb ik, als organisator van het personeelsfeest van ons regionale ziekenhuis, mogen ontvangen naar aanleiding van jullie acts. Jullie hebben de avond zo geweldig gedragen en gemaakt. Zo professioneel, flexibel en fijn om mee te werken. Jullie hebben de avond echt naar een hoogtepunt gebracht. Een genot voor elke organisator, succes verzekerd! Dank jullie wel en de volgende keer zijn jullie er zeker bij!

Job en Tine

Gisteren ons 25 jarig huwelijk gevierd. De gasten kwamen met zo\ n ontvangst allemaal vrolijk binnen. En met de act van de Soul Brothers is de sfeer neergezet. Leuke gasten, hartstikke bedankt!! Mede dankzij jullie was ons feest TOP!!

breuren woerden

beste Jeroen en Ed, Onwijs bedankt voor de gezellige aanvulling op ons feessie afgelopen woensdag we hebben gelachen!! grtn Ed

Myrthe, Amsterdam Co

Wij willen jullie nog hartelijk danken voor de American Cops. De act is erg goed ontvangen en wij hebben erg fijn met Jeroen en Ed samengewerkt. Graag tot een volgende!

Patrick & Danny

Michael & Marvin (Soulbrothers), Bedankt dat jullie onze topfitweek (FloraHolland Aalsmeer) op een fantastische manier hebben geopend, dit was echt knallen. Alle mensen waren super super super enthousiast. Nogmaals bedankt. Groetjes, Patrick & Danny

Peter Vos

Hoi Leuke Gasten Zomaar vanaf het web hebben we jullie gekozen om ons feestje op te luisteren. Het is een bijzonder goed geslaagd idee geweest, want jullie waren briljant. We hebben nog zere kaken van het lachen, omdat jullie werkelijkk iedereen \ mee\ kregen in de acts. Beveiliging (controle op rood), Swieb & malle Piet en tenslotte de Soulbrothers hebben van ons feest een echt FEEST gemaakt. Wie het niet gelooft, moet jullie maar eens boeken. Helemaal TOP en nog bedankt! Peter & Olga

FloraHolland Aalsmeer

Beste Jeroen en Ed Op 28 september hebben de Decadente dames geholpen bij het openen van de Traploopweek dmv het verzorgen van traploopinstructies. Wij hebben vreselijk genoten van jullie act en zullen zeker nog eens gebruik maken van jullie entertainment. Toppie en bedankt

Stieva Metaalbewerki

Beste Jeroen en Ed, Bedankt voor jullie acts tijdens onze zeiltocht op de Stedemaeght ter ere van het 25-jarig jubileum van Stieva Metaalbewerking BV.

Mariëtte

Beste Babs & Babette, Heel erg bedankt voor de leuke ontvangst op De Stedemaeght tijdens ons 25-jarig jubileumfeest van Stieva Metaalbewerking. Jullie kunnen er zo aan de slag, menigeen dacht dat jullie echt bij het schip hoorde. Toppie!

Lia en Foeke

Wij vierden zondag 5 september ons beider 50 jarige verjaardag met ook vele ouderen erbij. Voor hen was deze verjaardag al een soort reunie met ook nog een ontmoeting met een paar oude bekenden (Swiebertje en Malle Pietje). Werd door iedereen zeer gewaardeerd.

Eric Draijer

Heb jullie geboekt voor een personeelsfeest op een bedrijf. Sekjuritie, super entree act, daarna Laurel en Hardy, heel knap gedaan, en als hekkesluiter de Soul Brothers. Zij brachten het dansen op gang en daarna was het een koud kunstje om alles op gang te houden. Jullie maken het feest inderdaad kompleet! Al de medewerkers reageerde super enthousiast. Wat een leuke gasten!

THE BEACH

Hallo leuke gasten! Wij hebben nu meerdere keren "gebruik mogen maken" van jullie diensten (oa. Mexicanen, Disco Mama's, Massage dames en security).... Iedere keer hebben jullie ons super verrast! Vooral de "costuums/outfits" zijn onwijs, gewoon perfect! En de inleving in de diverse typetjes zijn formidabel. Op naar de volgende geslaagde middag/avond! DANK & see you in THE BEACH!

Shirley F. Duitsland

Hallo dames! Zonder jullie als enquete-dames, zou de vakbeurs toch een beetje saai zijn geweest. Maar nu denken de meeste er met een glimlach aan terug, denk ik. Nog veel succes gewenst! Lieben Grüsse.

De Vier Totaalafbouw

Jullie aanwezigheid op ons 12,5 jarig jubileumfeest was geweldig, zeker mede dank zij jullie was het een top feest! Zie ook ons filmpje op YouTube... https://youtu.be/RMrrd5Ivt0k

Richar Boersma

Dat was weer geweldig! Jullie aanwezigheid gaf een boost aan het feestje. Oma kan er nog steeds niet van slapen, 2 donkere mannen die alle aandacht aan haar geven. Mooi was het en jullie hebben weer reclame voor jezelf gemaakt. tot een volgende keer! Richard

Margot Koster

Wat een gezelligheid gisteravond. Namens Jumbo Koster Loenen aan de Vecht......BEDANKT!

Monique

Hallo soulbrothers, gisteravond 23 aug verschrikkelijk van jullie optreden genoten, en met ons nog zeer vele die helemaal uit hun plaat gingen. Bedankt, jullie zijn geweldig vr groet rob en monique.

Johan x Irene

Wat wij vinden van jullie optreden????? Optreden??? raar woord!!! ik zou het zo zeggen; ons huwelijksfeest = jullie feesie! heerlijk zoals jullie gewoon meedoen en ALLE gasten helemaal gek maken! Ja; Burn Baby Burn...dat gebeurt met iedereen van tiener tot oma! Oh, ik hoop dat wij weer een gelegenheid hebben om samen met jullie te vieren. Toppers, Johan x Irene

John en Bianca van E

Hallo Lakeien- Toiletdames en soulbrothers, zaterdag hebben jullie mede ons 25 jarig huwelijksfeest tot een groot succes gemaakt. De gasten waren vol lof en deden ook goed met jullie mee. Jullie zijn helemaal top. Gr. John en Bianca

XlConcept, Sabrina

Hallo Jeroen, Jullie waren fantastisch! We hebben echt heel erg genoten. Iedereen vond het een leuke afsluiting van de avond. We zullen jullie zeker in gedachten houden als we nog eens een feestje geven.

Karin

Ha soulbrothers nog bedankt voor het grandioze optreden was echt super gr Karin

Noella Polpe.

Jullie waren geweldig gisteravond feest Lubke 40 jaar bedankt.

Nelly & Eugène.

Beste Jeroen en Ed, Op 31 mei jl., hebben jullie op onze trouwdag de avond van een zeer geslaagde vrolijke noot voorzien. Het begin met Herman en Karel, dienst doende als Security, werd door menigeen eerst als serieus genomen en dacht men; wat moeten die vreemde snuiters nou ! Met jullie controle poort de genodigden verwelkomen was top ! Swiebertje en Malle Pietje; GEWELDIG ! Helemaal, door met Bromsnor en Saartje, er gasten als extra bij te betrekken, dit is erg leuk om mensen te verassen . Enneh……, niet om het een of ander; maar Joop Doderer heeft een jongere tweelingbroer !!!!!! En dan als klap op de vuurpijl; de Soul Brothers, hierbij kwam het geheel in een klap los en op de vloer. Het dak ging eraf !!!! Dit geheel is in een woord SUPER geweest. Bedankt dat jullie onze avond tot een succes hebben gemaakt.

Leo en Yolanda stroo

Goedemiddag Bassie en Adriaan, Allereerst onze complimenten jullie hebben het fortreffelijk gedaan beter wellicht als het origineel. Kevin en Jennifer hebben er een fantastische herinnering aan. Een ding is zeker jullie kunnen weer een nieuwe act op jullie site bij schrijven.

Ben Haveman

Ik heb op de netwerkborrel met deze bijzondere mannen gesproken, ogenschijnlijk twee normale en nuchtere kerels, die in een bizarre outfits andere persoonlijkheden worden, da s knap hoor. Grappige acts van jullie, dat heeft dat Aalsmeer nou net even nodig. Succes mannen!

Henk de Vries

Wat een leuke Sinterklaas hebben jullie geregeld in de kroeg.....

Erna & Sandra

Hoi Ed en Jeroen! Ontzettend bedankt voor de fantastische invulling op ons Apres-Ski feest op 6 oktober 2012! Zeer verrassende skileraren, Dirndl-meisjes en natuurlijk de SoulBrothers maakten ons feest onvergetelijk dankzij jullie!! Weloveyou!! Sandra en Erna

Jacqueline van Es

De soulbrothers hebben tijdens ons feest opgetreden. Het was al groot feest, maar toen werd het een nog groter feest. Helemaal leuk.

Ben Obbes

Mannen wat was dat weer leuk jullie zijn nog beter geworden.Iedereen heeft van jullie genoten Ga zo door en veel succes Ben Marian Obbes

Anja de rijk

Lodewijk en Roderick, welkomstlakeien, ik mag wel zeggen dat uw ontvangst heerlijk was. Hierna Swiebertje en Malle Pietje; gezellig met een liedje. Dat maakte de middag voor onze jarig job (65 jaar) compleet; Super geslaagd, zoals dat ook wel heet ! Graag tot een volgende keer. Ron en Anja de Rijk

MikaKunst

Leuke gasten zijn jullie!! :-)

Jan & Saskia Ruhé

Jullie waren helemaal TOP op het 50-jarige verjaardagsfeest van Jan. Iedereen heeft het er nog over. Bedankt mannen. The Soulbrothers zijn geweldig!! We onthouden jullie voor een volgende x

Henny Huisman

Afgelopen dinsdag heb ik gewerkt, bij de onthulling van het boek "Beeldenstorm" van Ruud van Gessel, met die leuke gasten bij Beeld en Geluid in Hilversum. Zij deden daar ge-wel-dig hun act van Swiebertje en Malle Pietje. In tekst en mimiek een echte aanrader. Zeer bescheiden jongens in de omgang en vlammend op het podium! Veel succes en tot hopelijk ziens, Henny Huisman.

Patrick Brouwer

Hoi Jeroen en Ed, Ik wil jullie wederom ontzettend bedanken voor jullie geweldige act van afgelopen maandag. De opening van de Fitweek van FloraHolland was weer een knaller! Groet Patrick

Sjaak en Adrie

Jeroen en Ed Fantastisch tuinfeest gehad, mede door jullie was ons 25 jarig huwelijksfeest geweldig. Niemand van de gasten kenden jullie en iedereen vond het helemaal top. Bedankt

Feest Fleur en Jan B

Als nou iemand mensen de dansvloer op kan krijgen dan zijn het de Soulbrothers Michael en Marvin wel. Topperformance, niet van live te onderscheiden. En dan die geweldige outfit ! Echt genieten voor jong en oud.

Lunchroom Bij Saartj

Hoe zet je je vers gestarte zaak op de kaart? Nodig Leuke Gasten uit, bouw de promotionele activiteiten om hun typetjes heen (professioneel materiaal leveren ze mee), zorg voor een fotograaf, en Swiep en Piet doen de rest. Een grandioze open dag beleefd waar nog lang over nagepraat zal worden. En dat was nou precies de bedoeling! Het grootste compliment dat ik Jeroen en Ed kan meegeven was de gast die tegen me zei "ik dacht dat die niet meer leefden" . Grandioos mannen. En zeker tot ziens bij Saar in de keuken!

Liselotte

Leuke gasten zijn geestig, gevat en zeer goed op elkaar ingespeeld. Het was een superleuke act tijdens ons bedrijfsfeest. Een absolute aanrader!

Erik Brandweer Berge

Allereerst wil ik Herman en Karel van de sekurety bedanken voor het veilige gevoel op onze feestavond.Deze heren zijn echte hulpverleners.En natuurlijk willen we ook de soulbrothers bedanken voor een swingend hoogtepunt. Jeroen en Ed ook bedankt wij hebben het erg leuk gevonden. Groetjes Erik

Miranda Kromhout

Hallo leuke gasten namens de gehele gemeente Kaag en Braassem bedankt voor jullie geweldige optreden. We zullen jullie zeker vaker bellen voor een feestje want jullie zijn echte gangmakers. De acts waren geweldig!

Rino & Marcia Bodt

Hallo Leuke Gasten, Dank je wel dat jullie van ons feest van afgelopen zaterdag een topfeest hebben gemaakt. Wij en al onze gasten hebben zo genoten van alle drie de act s, vooral de Soul Brothers heeft nogal wat indruk gemaakt bij de dames (inclusief ikzelf ;-) ) Jullie outfits en schmink waren geweldig. Hilarisch, maar toch heel bescheiden en uiterst professioneel Nogmaals bedankt! Gr. Rino & Marcia Bodt

Eric Markman

Hoi Jeroen en Ed, Werkelijk briljant zijn jullie, veel vrienden/neven en nichten, kennissen hadden jullie nog nooit gezien, en echt het was zo verrassend dat iedereen dacht wie zijn die gekke kerels bij de deur, Swiebertje en Malle Pietje zijn UNIEK, piet met zn poetsdoek en Swieb die prachtig zn verhaal doet en die omkleedpartij, UNIEK !!, daarna de Soulbrothers, alle vrouwen werden gek!! hahaha, gewoon briljant zijn jullie, en door jullie acts is de zaal gelijk in beweging en dat is super, zelfs de kinderen vonden het helemaal geweldig, Jeroen en Ed, het volgende feest zijn jullie weer van de partij, dat is zeker !!!!

Mariëtte

Lieve Swiebertje & Malle Pietje, Wat een geweldig optreden, wat lijken jullie er vreselijk op. Rien en Jannie omgetoverd tot Bromsnor en Saartje! Fantastisch! Heel erg bedankt en wie weet tot ziens!

Mireille Verbon

Beste Viktor & Rolf, Bedankt voor jullie komst naar de Modestad Hengelo afgelopen zondag. Ben wel een beetje jaloers dat jullie op de foto mochten met Frederique van der Wal en natuurlijk al jullie andere fans ;-) ! Groetjes van Mireille Verbon

Annet en Lilian

Samen 100 en een knalfeest. De leuke gasten maakte ons feest compleet. Onze gasten werden op een ludieke wijze ontvangen door de decadente dames en om elf uur ging het dak eraf met de soulbrothers. Echt een aanrader.

MotoPort Uithoorn

afgelopen weekeind het 25 jarig bestaan van MotoPort Uithoorn gevierd Jullie waren daar als "security" "discomama's" en "mexicanen" en het was geweldig. Wat ik het allerleukst vond is dat jullie precies weten wie jullie er uit moeten pakken....er zal nog lang over jullie nagepraat worden! Bedankt voor jullie uiterst profesionele optreden en hylarische optreden! groetjes Babs

Erik van de Water

Heren, Jullie hebben de afgelopen drie dagen onze gasten mogen entertainen tijdens de vakbeurs voor de automotive branche! Ondanks dat wij weten dat dit niet het meest makkelijke publiek is, zijn wij tevreden over jullie optreden en waren er ook de nodige postitieve reactie van en! Bedankt daarvoor. Erik van de Water

Marieke en Cees

Jullie waren ruim een jaar geleden op een zakenfeest en op ons 25 jarig trouwfeest te zien en die hebben jullie leuk opgeleukd!! Heel bijzonder goed gedaan. Het haalde net het officiele eraf, wat wij eraf wilde hebben. Even lekker lachen allemaal. Bedankt, en als we nog eens een feestje hebben... dan bel ik!